Er du interessert i folkedans for barn er Barnelaget i BLS stedet! I Nordahl Brunsgt 22 har barn i flere generasjoner lært å danse norsk folkedans.

Barnelaget i BLS har øving på torsdager kl 17.30-19.
Barnelaget i BLS er medlem i Noregs Ungdomslag og fylkeslaget Bygdelagssamskipnaden.

Har du spørsmål, kontakt barnelagetibls@gmail.com.
Bloggen er oppdatert fram til sommeren 2014.

torsdag 1. september 2011

Håndarbeidstreff

Man ser ofte flittig strikkende og heklende ventende mødre eller bestemødre mens øvingen i Barnelaget foregår om torsdagene. Nå inviteres de og andre håndarbeidsglade på håndarbeidstreff fredag 2. september og lørdag 3. september.

Fredag 2. september: Oppmøte kl 10 på Cafe Opus på Oslo S. Vi tar trikken til Grunerløkka for garnhandling før vi drar ned til sentrum igjen. På vei til Nordahl Brunsgt 22 går vi kanskje innom noen butikker. Resten av dagen holder vi til i Blåsalen for felles håndarbeidskos.

Lørdag 3. september: Oppmøte kl 10 i Nordahl Brunsgt 22. Vi starter i Blåsalen hvor vi er en times tid, før vi tar en handletur i nærområdet. Vi går opp til Hekla Sy og Strikk i Pilestredet, fortsetter via Knappehuset/Perlehuset før vi ender opp i Tjorven garn. Etterpå drar vi ned til Blåsalen igjen hvor strikkepinnene eller heklenåla kan gå varme :)

Om kveldene blir det mulighet for å gå ut. Ta med strikketøy eller hekletøy da også. Det å treffe andre håndarbeidsglade er til stor inspirasjon. Kanskje kan du få noen til å vise deg en strikketeknikk du ikke kan, eller du kan forsøke deg på å hekle en ansiktsgryteklut.

Pris 50 kr til dekning av salleie. Har du lyst til å være med kontakt Heidi Grymyr som er ansvarlig for treffet. Send en sms til 91591659. Hyggelig hvis du tar med håndarbeidet og kommer!

Ingen kommentarer: