Er du interessert i folkedans for barn er Barnelaget i BLS stedet! I Nordahl Brunsgt 22 har barn i flere generasjoner lært å danse norsk folkedans.

Barnelaget i BLS har øving på torsdager kl 17.30-19.
Barnelaget i BLS er medlem i Noregs Ungdomslag og fylkeslaget Bygdelagssamskipnaden.

Har du spørsmål, kontakt barnelagetibls@gmail.com.
Bloggen er oppdatert fram til sommeren 2014.

fredag 14. januar 2011

Barnelaget skal til Barnlek i sommer

13.-17. juli er det Barnlek i Skive på Jylland. Dit skal Mellomgruppa og Størstegruppa i Barnelaget i BLS. Vi samarbeider med Barnelaget i BUL og Norsk Folkemuseums folkedansgruppe.


Påmeldingsfrist er 11. februar. Har du spørsmål, kontakt hgrymyr@online.no. Infobrev er sendt ut til medlemmene. Gå inn på www.barnlek2011.dk

torsdag 13. januar 2011

Øvingene er godt i gang

Minstegruppa, Mellomgruppa og Størstegruppa er godt i gang med øvingene hver torsdag kl 17.30-19 i Nordahl Brunsgt 22. Oppstart var torsdag 6. januar.

I Minstegruppa leder Brit som vanlig øvingene for de minste barna. Ofte deltar også foreldre og besteforeldre. I Blåsalen danser Mellomgruppa med Synnøve som instruktør og i Storsalen Størstegruppa med Bergitte som instruktør.


Elisabeth og Hans-Hinrich sørger for flott musikk! I pausen kl 18.15-18.30 er det servering av hjembakte kaker, frukt og vann.


Det er alltid plass til flere barn på øvingene! I Mellomgruppa og Størstegruppa er det mange gutter som danser, og de vil gjerne ha flere jenter å danse med i gruppene :)